Detaljer

Det är de små detaljerna som gör ett hem unikt och trendigt. Det behöver många gånger inte vara så stora förändringar som golv och tak. En vacker vas eller en udda kudde kan vara det som sätter pricken över i.

Många människor kan tycka att det där med heminredning är svårt och jobbigt. Det är inte alltid man finner tid att uppdatera sig på vad som är inne och det är heller inte säkert att man har fallenhet för det. Man kan komma in i hem som man tycker är mycket smakfullt inredda och när man kommer hem till sitt eget känns det grått och tråkigt. Ett bra tips är att satsa på små dekorativa detaljer i hemmet. Men översålla inte bostaden med prydnadssaker – Lagom är bäst i alla lägen! Det kan räcka med en vacker blomsteruppsättning på matsalsbordet eller kanske i fönstret. Tänk på att matcha färgerna på buketten med övriga färger i rummet.

En viktig sak som man kanske inte alltid tänker på är att hålla konstgjorda blommor rena. Detta gäller också för levande gröna eller blommande växter men särskilt för de konstgjorda. Det är inte roligt med en dammig bukett på bordet. Då är det bättre att låta bli. Man kan med fördel duscha av både levande och konstgjorda blommor. De får direkt tillbaka sin lyster och blir skinande och vackra igen. Det är också bra för de människor som lever i bostaden om det inte finns dammgömmor överallt. Det gäller att spara på lungorna och inte utsätta sig för mycket damm.