Hippt och trendigt

Trender inom inredning hämtar inspiration från naturens alla hörn. Föremål av trä, glas och päls är prioriterat tillsammans med mjuka färger hämtat ur naturen. Tänk grundligt – miljön ska kännas harmonisk och inte allt för tillgjord. Nästan som att du har inrett utan att tänka på hur helhetsintrycket ska upplevas.

Djurtryck i all ära – gärna zebra eller leopard på kuddar och mattor, eller varför inte en tavla. Kuddar med zebratryck matchas gärna med någon pälsigt (OBS, fuskpäls självklart!). Köp gärna föremål av koppar och ställ i fönsterkarmen bredvid vaser utav glas.

Zink lampa

Vacker zink lampa från Country by Mail

Naturstilen håller greppet som största inredningstrend i höst.I färgväg ser vi allt som är hämtat ur naturen – mjuka färger av grönt eller blandade pasteller av blått. Använd grått eller vitt som basfärg, eller beigt, och värva med lugnande färger som grönt och ljusa naturliga pasteller. När naturen råder i hemmet blir återvinning en självklar detalj – istället för att byta ut trägolvet kan du måla om det.

Haka gärna på trenden att använda föremål som ser gamla och “hemmagjorda” ut. Köp lampor i rostig plåt, bokhyllor och gamla trämöbler och så vidare. Låt kreativiteten flöda och skapa ett personligt hem. Ett tips är att besöka Country By Mail, en webbshop med ett brett utbud av unika och orginella inredningsdetaljer. Genom att hitta unika och udda föremål skapar du en liten mer personlig touch i det annars IKEA-inspirerade hemmet – för vad är mer unikt än att ha något som ingen annan har?

Sovrummet är den perfekta platsen att inreda med olika nysanser av blått. Kuddar i mängder, ljusblåa och mörkblåa tillsammans med blåa gardiner. Denna färg ger ett lugnande intryck – och vem vill inte känna sig avslappnad i sitt eget sovrum.