Inredningsdetaljer i hemmet

Inredning är allt från de stora möblerna och mattorna till de små detaljerna som man kanske inte i första anblicken tänker på men som skapar helheten och det där lilla extra. Här kommer några exempel smådetaljer som kan höja helhetskänslan:

Trästockskudden och lönnlöven

Öppenspis

I hemmet som har rustika golvplankor och en öppen spis som knastar passar trästockskudden perfekt. En kudde som liknar en del av en trästam i både färg och form. Här lyfts naturen fram i likhet med resterande inredning men detta på ett mjukt sätt då kudden passar utmärkt som nackstöd.

Även löv är naturligt och passar in i samma boende. Det finns lönnlöv formade som dörrstopp, löv som går att använda som bokstöd eller som man sätter upp kring tavlor för att skapa en höstkänsla.

Iskuberna

Även baren ska inredas med små detaljer. Ett exempel kan vara roliga färgglada iskuber. Det är lika enkelt som snyggt. Vill man ha de framme jämt rekommenderas de i plast då de håller formen betydligt längre än originalen. Färger och former varierar på dessa kuber och vill man ha blinkade iskuber så finns det också.

De ovanliga lamporna: Söker man inredning som gör att man hajar till lite extra ska man söka efter de mer unika lamporna. Det finns mängder att välja mellan. Bland annat där själva glödlampan är huvudet på en liten gubbe eller att lampskärmen är gubbens hatt. Fantasin är stor bland lamptillverkarna så det går att hitta nästan vad man vill.