Modernt hem

Att möblera och inreda i sitt hem är som bekant alltid roligt. Vill man inreda sitt hem på ett modernt sätt för att hänga med i trenden följer när nedan några tips på hur man kan göra detta.

 

Vill man inreda sitt hem enligt modernt snitt bör man satsa på att göra det ljust med ljusa färger som vitt och ljusgrått. Former och linjer ska vara rena och linjära. Vad gäller olika små inredningsdetaljer och attiraljer utöver möblerna så är det bra att förhålla sig till regeln ”less is more”, det vill säga inte alltför mycket prylar och annat prål.

Ett modernt inrett kök ska precis som det övriga hemmet gärna gå i vitt och andra ljusa färger samt vara rent och snyggt med mycket plats. Även köksredskap bör vara av modernt snitt och av den anledningen kan det vara värt att satsa på smarta och moderna köksredskap, som inte bara är tjusiga utan som även kan göra köksarbetet betydligt lättare.

När det kommer till vardagsrummet ska det såklart även här vara ljusa färger samtidigt som det är bra om det finns så mycket som möjligt av öppna ytor eftersom detta är något som kännetecknar just modern inredning. Vad gäller belysning bör denna sitta i taket i form av spottar eller liknande. Lampskärmar är något som bör undvikas.

Även andra rum och utrymmen i hemmet som sovrum, hall och badrum bör också inredas relativt sparsamt för att även dessa ska passa in i ett modernt inrett hem samtidigt som också dessa ska vara, som det heter i föreställningen, ljusa och fräscha.

This entry was posted in Tips.