Planering inför sommaren

Hösten är här och vi går mot vinter, på vissa platser i vårt avlånga land har det kommit snö och på andra inte. Det är nu vi ska planera sommarens renoveringar och utbyggnader. “Ska vi ta och bygga den där altanen vi har pratat om så länge” eller blir det ett ny lekstuga till barnen?

Under hösten och vintern är en bra period att fundera på om eller vad man ska fixa till sommaren. Man kan skissa på den där altanen och surfa runt på nätet för att få inspiration till byggnationerna. Det går också utmärkt att köpa inrednings- och byggtidningar för att få fantasin i rullning.

Det gäller att man sparar sina idéer så man inte glömmer bort innan sommaren vad det var man hade funderat på. Ta gärna ett kollegieblock där du kan skriva ner hemsideadresser, skissa lite idéer och skriv ner dina tankar så att du lättare när det är dags till sommaren gå tillbaks och kolla upp hur du hade tänkt.

Dessutom så kan du ju ändra dig innan sommaren kommer och göra det ännu smartare än vad det var tänkt från början. Kolla upp priser på olika saker som kan ha användning för som just nu är mycket billigare än på sommaren, det är alltid skönt att känna att man gjort bra affär på saker och ting.

This entry was posted in Tips.