Skapa ett mysigt och trendigt kök

Har du märkt att oavsett hur mysigt du inrett ditt vardagsrum, så är köket den plats där alla hamnar?

Modernt kökAntingen så börjar festen där eller så slutar den där så varför inte inreda lite trendigt och mysigt i ditt kök? Brokiga tapeter på en vägg och helmålat på en annan vägg i en färg som tar upp en liten färgklick i mönstret i tapeten är en idé. Färgglada koppar i olika färger som antingen står på eller hänger från en hylla ger också den där hemtrevliga känslan. Ta till exempel en titt hos Fröken Fräken där du kan hitta många trendiga och färgglada koppar för den där extra inspirationen till ditt nya kök.

Allting behöver dessutom inte vara synkroniserat, en mixa matcha stil är något som ger större mysfaktor än ett komplett och perfekt kök. I återvinningens namn så kan man dessutom ha olika stolar i köket från en UFF-affär i kombination med det där ovanliga bordet som grannen inte ville ha. Åk på loppismarknader och sök den där speciella ovanliga inredningsdetaljen – pricken över i:et, för att använda en klyscha. Skapa din egen unika stil som du kan visa upp som ett vackert konstverk du skapat.

Kravet på att ha en komplett servis är inte heller ett måste i dessa dagar. I Frankrike där är det maten och sällskapet som står i fokus och tallrikar i olika former och med olika mönster sätts fram till de hungriga gästerna. Hitta din egen unika stil som passar dig och ditt kök, du kommer alldeles säkert ha roligt på vägen.