Ett trendigt hem

HemfixHur ditt hem skall inredas är helt upp till dig. Det är du som är chefen för hur ljust, randigt, mörkt eller färgglatt du vill våla väggar och tak. Det är du som styr över hur mysigt det skall vara när det gäller dekorationer, tavlar och belysning. Även om du har ett stort hjärta för heminredning så kan det vara kul att titta på en del inspiration och spännande uppslag för att skapa det perfekta huset.

Våga dröm och titta på det naturbundna

Skapa dig först en egen bild och våga dröm om hur ditt favorit hem skall stå färdigt. När du skapat dig en bild kan du börja ta inspiration från inredningstidningar, bloggar på nätet och titta på intressanta program på TV. Inom heminredning så finns det många inriktningar att välja mellan. För närvarande talas det mycket om naturen och det rena eller enkla i vår tillvaro. Folk verkar ha tröttnat på konsumtionstrender där look och yta står i centrum. Det naturbundna och vintage verkar ha manifesterats hos många inredare och det är med största sannolikhet en trend som kommer stanna kvar ett tag.

Många intressanta uppslag från nätet

Det kryllar av intressanta inredningsmagasin och TV-programmen för heminredning har ökat markant. Numera har varje markbunden eller digital svensk TV-kanal ett programserie som enbart handlar om att inreda hemmet. På nätet finns det på samma sätt en uppsjö med intressanta inredningsbloggar. De kan visa sig vara de allra mest intressanta eftersom det finns så pass många passionerat intresserade privatpersoner idag som med de mest knappa resurserna lyckats totalomvända sina hem och få dem till riktiga drömpärlor.Heminredning handlar om hjärta, intuition och en viss sorts estetisk känsla. Det går inte att korsa vissa färger med varandra i somliga lägen, resultatet blir något som inte faller smak för ögat. Givetvis är inredning subjektivt men läser du mer om olika inredningsidéer kommer du få lära dig mer från folk som verkligen har känslan för det där lilla extra – både när det gäller belysning och färgsättning.

This entry was posted in Tips.