Snyggt i badrummet

Ett fräscht och stylat badrum ger en känsla av renhet och lyx. Men man behöver inte kakla om hela rummet för att få en förnyelse. Med lite enkla knep kan man snabbt fixa en spa-känsla i ett gammalt badrum.

Förutom att vara ett rum som är funktionellt så får badrummet gärna också vara en oas där vi får möjlighet att koppla av och vara själva för en stund. En trend som håller i sig är att satsa på att sätta in en exklusiv lampa i badrummet. Kristallkronan ligger högt på önskelistan för de som vill ha den lilla extra känslan av lyx.

De som har en dusch kan få en vackrare duschmiljö genom ett enkelt byte av duschmunstycket. Dessutom finns det bra massagemunstycken som kan ge en snabbmassage av nacke och rygg. Minispá i miniförpackning.

Ett enkelt trix att snabbt få en annan känsla i badrummet är att byta ut knoppar och beslag på hyllor och skåp. Och genom att skaffa nytt draperi, matta och handdukar i samma stil får rummet ett snabbt lyft.

Man kan sätta upp en öppen hylla för förvaring och för dekoration i form av glasburkar med stenar, ljuslyktor och snyggt vikta handdukar. Vackra krokar och en ny spegel kan också göra stor skillnad för rummets helhetsintryck.

Ett supersnabbt minilyft för badrummet får man genom att ställa fram snygga och väldoftande tvålar tillsammans med doftljuslyktor.

 

 

This entry was posted in Tips.