Fixa nyårsdukningen i ett nafs

Få högtider är så fokuserade på fest och glamour som nyår, särskilt vad gäller dukningen. Oftast inleder vi kvällen med en välkomstdrink för att sedan slå oss ner vid ett festdukat bord.

Vanliga färger för nyårsafton är guld och silver men att duka med mer färg kan skapa en härlig feststämning. Blått kan vara minst lika elegant, eller varför inte duka med regnbågens alla färger.

Efter julhelgens alla bestyr med julklappsköp och tillagning av julmat kan det vara skönt om det går snabbt att ordna festen. Beställ på nätet! Du sparar både tid och energi på att köpa in det du behöver online. Har du sedan allt hemma går det snabbt att få till ett middagsbord dukat för festernas fest.

Enkla medel för att skapa feststämning

Med små enkla medel fixar du nyårsdukningen, dessutom snabbt. En stor rosett runt besticken på tallriken med matchande servetter är både enkelt och festligt. Sätt tomtebloss på nyårstårtan för en stämningsfull avslutning på middagen.

Vill du hellre ha ett klassiskt nyårsbord, köp hem papptallrikar i guld eller silver och sätt dem under din vanliga servis. Komplettera med servetter, ballonger och ljus i guld eller silver för den rätta feststämningen. Vill du ha mer färg? Köp hem olikfärgade papptallrikar och matchande dekorationer. Festligt, smidigt och tid över för att umgås.

This entry was posted in Tips.