In med badkar i badrummet igen

Det finns få saker som kan toppa att ta ett varmt bad. När du badar blir hela kroppen varm vilket får dina muskler att slappna av och det har en lugnande effekt. Om du inte har ett badkar kan det vara värt att skaffa ett. Här nedan kan du läsa mer om det.

Olika typer av badkar

När du eftersöker ett badkar du kan installera i ditt badrum kommer du snart märka att det finns flera varianter av badkar att välja bland. Du hittar till exempel klassiska badkar som står på fyra fötter. Men det finns även hörnbadkar, duschbadkar och fristående badkar. Vill du både kunna duscha och bada kan ett duschbadkar vara det bästa alternativet för dig.

Badkar kommer i olika färger och prisklasser vilket innebär att du kan hitta något som passar dig. De kommer även i olika storlekar för att du ska kunna skaffa ett badkar som passar in i ditt badrum.

Köp ett nytt badkar

Vill du köpa ett nytt badkar kan du kolla utbudet som finns online. Där kan du välja mellan olika sorters badkar i olika prisklasser och storlekar. Det finns även badkarskuddar som gör ditt bad extra bekvämt.