Modern touch på köket

När man inreder sitt hus eller lägenhet så brukar man som regel försöka hitta en genomgående röd tråd. För atmosfären så är det skönt att åtminstone de enskilda rummen är enhetliga. Exempelvis så kan man ha samma typ av träslag på alla möbler, samma färgkod eller samma typ av stil på sakerna i rummet. Här ska vi ge lite härliga tips på vad vi tycker ger en modern touch på köket.Köket är hemmets hjärta –  så säger det klassiska citatet. Det är sant, det mesta utgår ifrån köket och generellt så spenderar vi väldigt mycket tid där. Så likväl som är måna om att ta hand om vårt eget hjärta så är det väl lämpligt att vi trivs i vårt hems like. Här kommer våra bästa tips hur du ska inreda det.

Ljusa färger

Vad det nu än är du skall välja, tapeter, luckor eller golv, så tycker vi att ljusa färger är att föredra. Väljer man vitt så är det givetvis lite extra jobb att hålla rent från synliga fläckar, men faktumet att det är ljust, ger för många en upplyftande känsla. Speciellt här i Sverige då vi har så långa vintrar med mycket mörker, och det är dessutom en bättre arbetsmiljö när matlagning står på schemat.

Coffee table books

Coffee table books eller kaffebordsböcker som det svenska ordet skulle bli, är böcker av en speciell karaktär. De är ofta i samma stil som skyltarna som nämns ovan, men i bokform. Böckerna har ofta mycket bilder och inom ett visst tema, till exempel maträtter, bilder från restauranger eller musikartistbiografier i bokform.